Stel, je hebt een stoma. Aan wie vertel je dat je een stoma hebt? Kun je nog sporten? En wat betekent een stoma voor je seksleven? Kun je zwanger worden als je een stoma hebt? Hoe ga je om met onzekerheid door lekkages of geluiden die je stoma produceert? Kortom: hoe is het nu écht om met een stoma te leven? Dat en meer hoor je in onze podcast ‘Niet meer op de potcast’.

Vandaag, op 30 september, is het de Internationale Dag van de Podcast. Het perfecte moment om onze leuke podcast in het zonnetje te zetten. Heb je ‘m al beluisterd? In deze podcastserie worden afleveringen met openhartige, persoonlijke ervaringen van mensen van alle leeftijden met verschillende soorten stoma’s afgewisseld met gesprekken waarin zorgprofessionals zoals een chirurg, seksuoloog en stomaverpleegkundigen informatie en tips geven.

Gemaakt door

De podcast is gemaakt door de artsen Marion Deken en Lianne Wellens, in samenwerking met de Stomavereniging. Producer van deze podcast is Max Schuiling. De tune is van Jordy Nijenkamp en het logo is gemaakt door Raven Lakerveld. Deze podcast voor en door stomadragers is mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit ZonMw.

Beluister de podcast

De podcastserie ‘Niet meer op de Potcast’ is te beluisteren via de bekende podcastkanalen zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Stitcher. Veel luisterplezier!

Trailer

Tags: podcast
  • Deel dit bericht via