Deze vragenlijst gaat over je verwachtingen en behoeften als stomadrager.

Voor wie is de vragenlijst?
Deze vragenlijst is bedoeld voor mensen van 18 jaar of ouder met een colostoma of een ileostoma. 

Waarom deze vragenlijst?
Een masterstudente Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente, werkt momenteel aan haar masterthesis. Ze doet hierbij onderzoek naar het verbeteren van de levenskwaliteit van stomadragers door oplossingen te ontwikkelen voor tijdelijke stomazakvrije periodes. Een belangrijk onderdeel van dit onderzoek is deze vragenlijst die ze verspreidt onder stomadragers om hun behoeften en verwachtingen beter te begrijpen.

Onderzoek Universiteit Twente
Jouw antwoorden dragen bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor de uitdagingen van stomazorg. Deze vragenlijst is onderdeel van twee verschillende masterprojecten aan de Universiteit Twente. Het eerste project, binnen de studie Industrieel Ontwerpen, onderzoekt een oplossing waarbij het tijdelijk dragen van een stomazak niet nodig is. Het tweede project, binnen Biomedische Technologie, richt zich op oplossingen om dagelijkse activiteiten voor stomadragers te vergemakkelijken. 

Vul anoniem de vragenlijst in 
Het invullen van je naam is niet nodig, dus wij weten niet welke antwoorden je geeft. De vragenlijst duurt ongeveer 5-10 minuten. Heb je vragen over de vragenlijst of het onderzoek? Neem dan contact op met Irem Kara via i.s.kara@student.utwente.nl.

Je kunt de vragenlijst invullen via onderstaande knop. Heel erg bedankt!

Tags:
  • Deel dit bericht via